Galerie foto

Ediţiile Galei „Top 10 Suceveni”
Galerie foto 2017

Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia 2017

În faţa unei săli pline de oameni, la Conacul Domnesc, au fost prezentaţi 10 oameni a căror trecere prin lume lasă urme, care influenţează în bine viaţa celor din jur, fie direct, fie prin puterea exemplului. Profesionişti din toate domeniile au aplaudat alţi profesionişti pentru ceea ce fac.

Galerie foto 2013

Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia 2013

O acţiune care se vrea a fi una de referinţă şi de tradiţie, care a fost foarte apreciată anul trecut şi, după aprecierile celor prezenţi, a fost şi anul acesta deasupra aşteptărilor. Cu emoţii, dar şi cu modestia care-i caracterizează pe fiecare în aparte, au fost aplaudaţi la scenă deschisă oameni care au făcut performanţă prin muncă, au realizat lucruri mari, pentru cei aflaţi în suferinţă, oameni care au fost găsiţi de noi şi daţi drept exemplu pozitiv, de ce nu, pentru întreaga ţară.

Galerie foto 2012

Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia 2012

În prezenţa a sute de invitaţi, într-o acţiune inedită la nivel judeţean, au fost premiate zece cazuri ale unor suceveni care, am considerat noi, au făcut lucruri deosebite pentru semenii lor, pentru comunităţile din care fac parte, pentru un judeţ întreg.